TARIEVEN

Spelworkshop:

Voor het verzorgen van een Spelworkshop op locatie, maken we een prijsafspraak. Een workshop bestaat uit het Spelen van een Spel, met eventueel voorafgaand een workshop over een thema van eigen keuze. Het is mogelijk om voor 1 of 2 (eventueel meerdere) dagdelen een programma af te spreken. De prijsafspraak  is afhankelijk van het type locatie (wel/geen huur), de voorbereiding, het aantal deelnemers en het aantal kilometers/reisduur vanaf  Assen. Prijsindicatie: E. 25,– p.p. per dagdeel (minimaal 12 deelnemers) excl. BTW, kilometervergoeding en voorbereidingskosten.

Het Astrocoachingsspel is onderdeel van een coaching/spel workshop in een team, een vereniging of voor een feestelijke bijeenkomst (minimaal 12 tot ongeveer 20 personen). Het spel duurt 1 dagdeel en kan desgewenst aangevuld worden met een workshop. Desgewenst spelen we met en specifiek thema voor alle deelnemers. Richtprijs: E. 25,– per persoon (minimaal 12 deelnemers) per dagdeel, excl. BTW, kilometervergoeding en eventuele voorbereidingskosten.

Het astrobordspel is een mooi Spel voor een intieme bijeenkomst van vriend(inn)en, collega’s of gezin (tot 6 personen). Het spel kan bij iemand thuis of een locatie van eigen keuze worden gespeeld. Prijs: E. 25,– (minimaal 4 deelnemers), excl. BTW,  kilometervergoeding en eventuele voorbereidingskosten.

Af en toe verzorg ik open Spelavonden bij mij thuis in Assen met het astrobordspel. Je bent van harte welkom. Je kunt via de mail doorgeven dat je uitnodigingen wilt ontvangen. Meedoen kost E. 25,– per persoon, inclusief BTW en voorbereidingskosten.

Astrologisch consult:

Tarief voor een consult: E. 115,– inclusief BTW. De duiding is opgebouwd uit een gesprek en het astrobordspel. Duur: 1,5 uur.

 

Informatie en contact: mail naar hykekloostra@home.nl