ASTRO BORDSPEL

Het Astro Bordspel bestaat uit een Spelbord en creatief gemaakte Spelonderdelen. Het is een Spel waarmee je op een Speelse manier kunt kennismaken met astrologie en tegelijkertijd inzicht kunt krijgen in een vraag of thema dat je belangrijk vindt.

Dit Spel Speel je in een kleine groep van maximaal 6 personen. Bijvoorbeeld als je als vriendengroep, familiegroep of collega’s iets speciaals wilt doen.

Het Spelbord is verdeeld in 4 kwadranten die de 4 elementen symboliseren. Dat is de achtergrond van een labyrint. Een labyrint is een symbolische voorstelling van je levensweg of reis. Met behulp van dobbelstenen en een pion, maak je een reis door het labyrint.

Je speelt het Spel 2016_01310024met een vraag of thema. Tijdens het spel verzamel je allerlei astrologische puzzelstukjes die je op je reis meeneemt. Je krijgt een werkblad waarop je steeds kunt noteren welke puzzelstukjes je hebt verzameld. Alle puzzelstukjes breng je in relatie met je thema. Aan het eind van het Spel gaan we kijken welke rode draad zich aandient in het verhaal over je vraag.

Vragen waarmee je Speelt zijn bijvoorbeeld: hoe kan ik mij verder ontwikkelen in relatie tot mijn omgeving b.v. in mijn werk, buurt, vriendengroep, partnerrelatie of familie. De vragen kunnen ook gaan over jezelf als persoon bijvoorbeeld: hoe kan ik beter leren communiceren, met mijn gevoelens omgaan, mijn creativiteit vergroten, me meer bewust worden, mijn vechtlust vergroten of meer doen wat ik echt wil.

Dit Spel Speel je met een groep van maximaal 6 personen en duurt ongeveer 3,5 – 4 uur.

 

Voor meer info: mail naar hykekloostra@home.nl