ASTRO COACHINGSPEL

Het Astro Coachingspel is een Spel voor een wat grotere groep van minimaal 12 tot ongeveer 20 personen.

Het Spel bestaat uit delen die uitgelegd kunnen worden en kan zich dus aanpassen aan de beschikbare ruimte.

Het Astrocoachingspel is geschikt om met een team of in een bedrijf te Spelen, maar is ook geschikt om op een opleiding/cursus, een afscheid, een jubileum, een vrijgezellenavond, een personeelsfeest, oudejaarsbijeenkomst of een verjaardagsfeest te Spelen.

Het spelbord bestaat uit een aantal tafels en is bedekt met allerlei creatief gemaakte spelattributen. Je reist met behulp van een dobbelsteen en pion door het spel.

Je Speelt het Spel met een individuele vraag, maar kunt ook met de groep gezamenlijk een vraag kiezen. Je verzamelt gaandeweg het Spel attributen die een boodschap voor je hebben over je vraag. De boodschappen van deze attributen zijn gebaseerd op astrologische symbolen. Het is niet nodig om iets over astrologie te weten. Want niet de astrologie, maar het maken van een verhaal aan de hand van de attributen die je verzamelt, staat centraal.

Vragen waar je dit Spel mee kunt spelen zijn bijvoorbeeld: welke nieuwe uitdaging kan ik in mijn werk vinden of hoe kan ik meer rust vinden in mijn dagelijks leven. Als groepsthema kun je bijvoorbeeld de vraag stellen: wat is mijn bijdrage aan de doelstelling of samenwerking van deze groep/dit team,  of wat is mijn rol in deze groep/dit team.

Het Spel duurt in zijn geheel tussen de 2  tot 4 uur , afhankelijk van de wensen van de groep. En geeft op een Speelse manier inzicht in de vraag waar je als individu of als groep mee Speelt.

Het spel kan aangepast worden voor een korter programma of voor een grotere groep. Stuur een mail over je wensen en vraag naar de mogelijkheden.

Voor meer info: mail naar hykekloostra@home.nl