WELKOM

Welkom in het negende huis.

De term ‘Negende huis’ komt uit de astrologie. In de horoscoop is dit 1 van de huizen of levensdomeinen. In het 9e huis zijn we aan het leren, vormen we onze overtuigingen en geven we betekenis aan het leven. En dat is precies waar het om gaat bij de activiteiten die ik aanbied: zoeken naar de betekenis van gebeurtenissen en inzicht krijgen in de levensprocessen.

Ik bied ondersteuning en coaching aan bij allerlei levensvragen die je kunt tegenkomen. De levensvragen kunnen verband houden met thema’s als: werk, wonen, relaties, gewoontes, verhuizen, relaties, levensstijl enz.

Daarbij maak ik gebruik van astrologie en mindfulness. Deze benaderingen bieden net even een andere invalshoek om stil te staan de thema’s die je wilt onderzoeken. De astrologie werkt symbolisch met planeten en tekens van de dierenriem. De bewegingen van de planeten laten een synchroon proces zien in een mensenleven. Met behulp van de geboortehoroscoop kunnen we daarnaar kijken en erbij stil staan. ‘Mindfulness’ betekent ‘aandachtig’ en dat is de houding waarmee je in het hier en nu inzicht kunt krijgen en gewoontepatronen kunt doorbreken.

Over mij:

Mijn naam is Hyke Kloostra en ik ben in 1956 geboren. Ik werk als maatschappelijk werkster in de gezondheidszorg. Gaandeweg dit werk ben ik mij gaan interesseren voor het werken met symbolen. Astrologie maakt gebruik van symboliek en gaat uit van de visie: zo boven zo beneden. En dat opent een nieuw perspectief op de werkelijkheid, is een aanvulling op de manier waarop we dagelijks onze werkelijkheid beschrijven.

In 2009 heb ik een 5-jarige opleiding voor beroepsastroloog afgerond met het behalen van het diploma. Astrologie maakt gebruik van symboliek en gaat uit van de visie: zo boven zo beneden. En dat opent een nieuw perspectief op de werkelijkheid, is een aanvulling op de manier waarop we dagelijks onze werkelijkheid beschrijven. Naast het aanbieden van astrologische gesprekken, heb ik steeds meer plezier gekregen in spelvormen als invalshoek bij het uitdiepen van een actueel levensthema.

In 2012 heb ik een opleiding gedaan voor Mindfulnessbased Werken en dat afgerond met het behalen van het certificaat. Met die ‘bagage’ verzorg ik mindfulness trainingen en workshops. Mindfulness reikt vele manieren aan om te oefenen meer in het ‘hier en nu’ aanwezig te zijn. Dat leidt tot meer inzicht en ook tot meer innerlijke rust. Dat is vooral fijn als er klachten zijn, maar ook zonder klachten is mindfulness en mooie manier om meer stil te staan in het dagelijks leven.

Voor vragen en contact: hykekloostra@home.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *